Endelig jazzcamp igjen!!

Har du først vært her en gang, så er det fare for at du tar turen igjen! Jeg snakker om Beiarn og jazzcampen som arrangeres der for tredje året på rad.
Hildegunn Øiseth og Jan Erik Vold på bygdetunet

Husbandet med Jan Erik Vold

Ikke bare er folk er utrolig hyggelige og imøtekommende og naturen storslagen. Her har de i tillegg en fantastisk og unik jazzcamp - fantastisk fordi man her samler nasjonale og internasjonale musikere i stjerneklasse, og unik fordi dette også er et møtested for profesjonelle så vel som amatørmusikere. -Her får alle som deltar en mulighet til å treffes. Profesjonelle og amatører skal spille sammen og målet er en slags symbiose der en ikke tenker på hvem som er profesjonell eller hvem som er amatør, men hvor det viktigste er at det oppstår flott og spennende jazzmusikk i ulike konstellasjoner, sa leder for jazzcampen, Rune Paulsen, til kursdeltakere på Jazzcampens første dag.
Den høytidelige åpningen av festivalen fant sted på bygdetunet, og Jan Erik Vold stod for den poetiske snorklippinga. Sammen med Hildegunn Øiseth innledet han åpningskonserten som fortsatte innendørs på Moldjord skole. Der braka de jazzmusikalsk sammen med husbandet som i år består av Per Mathisen, Hildegunn Øiseth, Jon Eberson, Ernst Wiggo Sandbakk og Jan Gunnar Hoff.

Ingen kommentarer: